Yazan
dean534
Yeni Üye
04 Nisan 2022 Pazartesi 17:01:36
Sağlıklı beslenme sadece bir diyet değil, bir yaşam tarzıdır.
Hepimiz sağlıklı olmak isteriz, ancak bunu başarmanın pek çok farklı yolu vardır. Hepimiz aynı yemeği yiyemeyiz, aynı sağlıklı ürünü tüketemeyiz. Bu nedenle günlük beslenme alışkanlıklarımızı takip etmemizi ve beslenme planımızı kişiselleştirmemizi sağlayan bir uygulamamızın olması önemlidir.
Çocuklar kolayca etkilenir ve sağlıksız yiyecekler yemelerini sağlayan görüntülerden, pazarlama mesajlarından ve diğer faktörlerden kolayca etkilenirler. Onları sağlıklı beslenme alışkanlıkları konusunda eğitmemize ve fazla kilolu veya obez olmalarını önlememize yardımcı olacak bir çözüme ihtiyacımız var. Çocukların beslenmesi, sebze ve meyve ağırlıklı, organik ve protein değeri açısından yeterli beslenmeye olanak sağlayacak şekilde beslenmesi gerekmektedir.
Yetişkinlerin imdadına aralıklı oruç yetişiyor!
Aralıklı oruç, akılcı olarak uygulandığında güvenli ve etkili bir şekilde kilo vermenin kanıtlanmış bir yoludur. Kilo vermenin etkili bir yoludur ve binlerce yıldır kullanılmaktadır. Diyete geleneksel yaklaşım sadece etkisiz değil, aynı zamanda çoğu zaman zararlıdır. Bir çoğu, insanı aşırı strese sokar ve diyetten soğutur. Bu konuda, özellikle "ifdiyeti" olarak da geçen aralıklı oruç ile kilo verenler gün geçtikçe artmaktadır. Etkisi, tüm bilim araştırmalarına konu olmakla birlikte, olumlu etkiler de yaratılmıştır.
Kilo vermek istiyorsanız, aralıklı orucun arkasındaki bilimi anlamanız gerekir. Orucun arkasındaki bilim çok önemlidir, ancak nasıl başlayacağını bilmeyen, hatta acıktığında ne yapacağını bilemeyen birçok insanımız var.
Bu konuda, hem size yardımcı olacak hem de gelişimini sağlayacak bir site
önerebilirim: ifdiyeti
dean534
Yeni Üye
05 Nisan 2022 Salı 01:28:45
Linkleri görebilmek için Giriş Yap yada Üye ol

Cevap yazmak için üye olmalısınız!
Hemen üye olmak için burayı tıklayınız..
 
 
Sayfalar:  1