Yazan
burgaz
Yeni Üye
26 Nisan 2022 Salı 12:45:49
Kestech Makine Inovasyon olarak 1986’lardan beri otomotiv, elektrik, tıbbi teknoloji, pnömatik, hidrolik bağlantı elemanları, sıhhi tesisat, gaz valfleri ve kilit parçaları gibi sektördeki metal parçaların seri üretimi için, yüksek kar getirisine sahip CNC Rotary Transfer Makinelerini geliştirerek üretmekteyiz.

Bu parçaların üretiminde yüksek hassasiyet, yüksek kapasite, Endüstri 4.0 ve kompakt üretim sistemleri gibi seri üretimde kullanıcılarının rekabet gücünü arttırıcı avantajlar sunmaktayız. Firmamız, TÜBİTAK MAM Teknoloji Serbest Bölgesi’nde yenilikçi Ar-Ge faaliyetlerini, işe özel makine ve Transfer Makinesi üretimini sürdürmektedir. Tüm makine yapısının üretimini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.

Kestech Makine olarak, özgün mühendisliğimiz, ileri teknolojimiz ve hassas işçiliğimiz ile CNC Rotary Transfer Makinelerini 35 yıldır üretmekteyiz.

TRANSFER MAKİNESİ AVANTAJLARI

Transfer makinesinin konvansiyonel makinelerden farklı kılan en önemli üstünlüğü iş parçası üzerinde yapılması gereken onlarca operasyonu aynı anda farklı istasyonlarda farklı üniteler aracılığıyla gerçekleştirmesidir. Bu ise transfer makinesine rakipsiz bir hız ve kapasite avantajı sağlar. Normalde 40-42 dakikada işlenen bir parça 50-70 saniyelerde; operatör ihtiyacı olmaksızın işlenebilir. Ayrıca Transfer Makinesi parçayı 6 farklı eksene kadar tek tutuşla işlediği için çok daha dar toleranslar içerisinde parça işlenmesini mümkün kılar. Transfer makinesi, otomasyon sistemleri ile birleştirildiğinde en ileri seviyede, Endüstri 4.0 uyumlu ve her konuda üstün bir üretim yöntemine dönüşmektedir. Bir fabrikanın üretim kapasitesini bir transfer makinesine sığdırmak mümkündür.

Ürettiğimiz başlıca Transfer Makineleri

• Civatalı Rotil İşleyen Transfer Makinesi
• Zirai Alet Şaftı İşleyen Transfer Makinesi
• Transpalet Pompa Gövdesi İşleyen Transfer Makinesi
• Enjektör Milini Çiftli İşleyen Transfer Makinesi
• Şiber Vana Kapağı İşleyen Transfer Makinesi

Bilgi Alın:

Linkleri görebilmek için Giriş Yap yada Üye ol

Cevap yazmak için üye olmalısınız!
Hemen üye olmak için burayı tıklayınız..
 
 
Sayfalar:  1