Yazan
salam9
Yeni Üye
09 Mayıs 2022 Pazartesi 09:20:50


PORTY Nedir?

Porty Türkiye’nin ilk powerbank kiralama hizmetidir. Şarj cihazı ekosistemini tamamen değiştirecek yenilikçi bir çözümdür.

Teknolojik gelişmelerle beraber akıllı cep telefonları, iletişimin ötesinde bir görev taşımaları nedeniyle insan hayatının vazgeçilmez bir unsuru haline gelmiştir. Bu akıllı telefonlar aracılığıyla yapılan anlık paylaşımlar (e-posta trafiği, fotoğraf ve video çekimi, sosyal medya kullanımı gibi) sırasındaki yoğun kullanıma bağlı şarj problemi oluşmakta ve bu da iş ve özel yaşamı olumsuz yönde etkilemektedir. Bu şarj problemi nedeniyle insanlar, şarj aletlerini sürekli yanlarında taşımak veya telefonlarını güvenli olmayan ortamlara emanet etmek durumunda kalmaktadırlar. Bu aynı zamanda telefonlarına gerektiği zamanda ulaşamamaları anlamına da gelmektedir. Hatta bu sorun nedeniyle bulundukları mekânı, planladıklarından önce terk etmektedirler. Bu problemi ortadan kaldırma amacıyla tasarlanan PORTY, bu anlayışla kullanıcılara ve işletmelere faydalı olmayı amaçlamaktadır.

PORTY Uygulamasını Nereden İndirebilirim?

PORTY uygulamasını işletim sisteminize göre Linkleri görebilmek için Giriş Yap yada Üye ol veya [url=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sharing.porty&hl=tr&gl=US]Google Play Store[/url]‘dan indirebilirsiniz.

App Store: Apps.apple.com/tr/app/porty/id1576161891?l=tr
Google Play: Play.google.com/store/apps/details?id=com.sharing.porty&hl=tr&gl=US

PORTY Nasıl Kullanılır?

Mobil uygulamayı açın PORTY noktası üzerindeki QR kodu tarayın. Ödeme bilgileriniz onaylanır onaylanmaz istasyon, en uygun şarj ünitesini kullanmanız için serbest bırakacaktır.

Porty’i Nasıl Kiralarım ve Mobil Şarj Noktasına Nasıl Geri Bırakırım?

PORTY powerbank’i kiralamak için:
[list]
[*]Öncelikle ilgili uygulama mağazasından uygulamayı indirin. Yakınınızdaki istasyonları uygulamadaki harita üzerinden görebilirsiniz.
[*]İndirme işlemi tamamlandıktan sonra telefonunuza gelen SMS kod ile kolaylıkla giriş yapın.
[*]Bir seferlik kredi kartı bilgilerinizi giriniz.
[*]İstasyon üzerindeki QR kodu uygulama üzerinden taratın.
[*]Ödeme bilgileriniz onaylandığı an istasyon kullanmanız için bir powerbank çıkaracaktır.
[/list]
İade etmek için:
[list]
[*]Uygulamayı açın.
[*]Uygulama üzerinden iade edebileceğiniz bir istasyon bulabilirsiniz.
[*]Uygun istasyondaki boş alanlardan birine powerbank’i yerleştirin.
[/list]
İşlem tamam!

PORTY'i Kiralarken Kart Bilgilerim Güvende mi?

Kullanıcılarımızın ödeme bilgilerinin en üst düzeyde güvenliğini sağlamak adına, Türkiye’deki en yaygın ve güvenilir ödeme altyapı sağlayıcısı İyzico ile çalışıyoruz. Ayrıca istemeniz durumunda Papara ya da İninal 3D Güvenlik Sistemi üzerinden de ödemenizi kolaylıkla yapabilmektesiniz. Bunlar dışındaki sanal kartlar, banka kartları ve kredi kartlarıyla PORTY ödemelerinizi de İyzico güvencesiyle yapabilirsiniz.

Porty Telefonumu Ne Kadar Sürede Şarj Eder?

Porty, içindeki çevre dostu lityum-iyon pilin enerji verimliliği sayesinde 20 dakika içinde telefonunuzun pil doluluk oranını %50 seviyesine kadar getirir; bu süre telefon modeline ve batarya sağlık durumuna bağlı olarak değişebilir.



PORTY ile Hangi Cihazları Şarj Edebilirim?

Çok uçlu kablo yapısı sayesinde Lightning, USB Type-C ve Micro-USB soketli tüm marka ve model (Apple, LG, Samsung, Sony, HTC, Oppo, Xiaomi, Huawei vs..) taşınabilir cihazları (cep telefonu, tablet, AirPods, GoPro, v.b.) güvenli bir şekilde şarj edebilirsiniz.

Powerbank'i Kullandıktan Sonra Nereye Bırakabilirim?

Powerbank’i 20 il ve 1500 noktada bulunan herhangi bir PORTY mobil şarj noktasındaki boş şarj ünitesine takarak iade işleminizi sonlandırabilirsiniz. Size en yakın istasyonu PORTY mobil uygulamasındaki haritadan görebilir ve istasyondaki boş şarj ünitesi sayısını yine PORTY mobil uygulamasından kontrol edebilirsiniz.

Porty Telefonuma ve Bataryama Herhangi Bir Zarar Verir mi?

PORTY, yüksek ve alçak gerilim güvenlik standartlarını sağlayan teknolojilerle üretilmiştir. Dünyanın onaylı test merkezleri tarafından verilen akreditasyonlu CQC, CE, FCC, UN38.3, CMA, MSDS, ROHS sertifikalarına sahiptir. Üretici firma 30 ülkede 800.000 istasyon, 6 milyon powerbank ünitesi ile hizmet vermektedir; 51 patente, 10 copyrighta sahiptir. Porty içinde kullanılan piller, enerjinin beyaz altını kabul edilen lityumdan üretiliyor. 2019’da Nobel Kimya Ödülü, lityum-iyon (Li-iyon) pilleri geliştiren bilim insanlarına verildi. Li-iyon piller, büyük miktarda enerjiyi güvenli bir şekilde depolayabiliyorlar ve hem sabit hem mobil modlarda istikrarlı ve güvenli elektrik akışları sağlıyorlar.

Kişisel Bilgilerim PORTY ile Güvende mi?

Kişisel verileriniz PORTY’nin koruması altındadır. Verileriniz KVKK uyarınca;
[list]
[*]Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmemesini,
[*]Kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmemesini,
[*]Kişisel verileri muhafaza edebilmek amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli tedbirler alarak bu amaca yönelik politikalar uygulamakta ve tüm kişisel veriler internet üzerinden SSL (Secure Socket Layer) sertifikası ile güvence altına alınmaktadır.
[/list]

İşletmemde PORTY olması bana nasıl bir katkı sağlar?

Porty 2022 Mayıs ayı itibariyle 20 il ve 1500 farklı noktada hizmet veriyor. Siz de [email=info@porty.tech]info@porty.tech[/email] adresinden bize ulaşarak çözüm ortağımız olabilirsiniz. Böylece Porty kullanıcıları cihazları almak ya da bırakmak için işletmenizi ziyaret edecek. Bununla birlikte kullanım süresince işletmenizde zaman geçirecek.

Cevap yazmak için üye olmalısınız!
Hemen üye olmak için burayı tıklayınız..
 
 
Sayfalar:  1