Yazan
burgaz
Yeni Üye
10 Temmuz 2022 Pazar 11:35:02
Claros Farm, İzmir'de 2020 senesinde kurulmuş, hem üretim, hem ArGe hemde teknoloji geliştiren bir tarım firmasıdır.
İzmir ve Amerika Texas/Austin olmak üzere 2 farklı merkezi mevcuttur.

Uzmanlaştığı topraksız çilek üretimi dışında, topraksız tıbbi aromatik bitkiler üzerine çalışmaları vardır. Ayrıca İzmir'de Biomik Bioteknoloji Laboratuvarı adında bir doku kültürü ve analiz laboratuvarı bulunmaktadır.

İç ve dış piyasada bir çok firmaya kurulum, danışmanlık, satış-pazarlama ve üretim danışmanlıkları vermektedir.

- Neden Tarım?

Claros Farm kurucuları daha önceden Silikon Vadisi ve İstanbul merkezli bir çok teknolojik girişim içinde olmuştur. Dünyayı karıştıran ve belki de yeni bir çağ açan Covid19 pandemisinden sonra dünyamız tarımın önemini çok daha iyi anladı. Özellikle karbon ayak izi az olan ve doğayı kirletmeyen dikey ve CEA tarımın önemi çok daha artmış oldu. Claros Farm kurucuları tüm odaklarını tarım ve tarım teknolojilerine kaydırarak, İzmir ve Austin merkezli bir topraksız tarım firması ile geleceğe yatırım yapma kararı vermiştir.


- Biz Kimiz
#GELECEKTARIMDA MOTTOSU İLE ÜLKESİ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLADIK.

Teknoloji girişimleri üzerine projeleri olan ve yeni teknolojiler geliştirmiş bir ekibiz. Tarım sektörü üzerine Ziraat Mühendislerimiz ile toplamda 25 senelik geçmişiz bulunmaktadır. İzmir merkezli kurulan Claros Farm, pandemi sonrası önemini bir kez daha anladığımız ve aynı zamanda dünyada yükselen bir sektör olan tarım sektörünü teknoloji birleştirip global bir marka olmak için yola çıkmıştır.

Sera kurulumları, topraksız üretim danışmanlığı, yurtdışı piyasalara açılma danışmanlığı ve sera malzeme satışı ile Claros Farm, sektörde yer almaktadır. Yerli ve yabancı bir çok ürünün distribütör bulunmaktadır.

Hali hazırda Ege ve Akdeniz bölgesinde toplamda 28 dönümlük araziye danışmanlık vermektedir.

Linkleri görebilmek için Giriş Yap yada Üye ol

Cevap yazmak için üye olmalısınız!
Hemen üye olmak için burayı tıklayınız..
 
 
Sayfalar:  1