Yazan
burgaz
Yeni Üye
11 Aralık 2022 Pazar 12:32:53
Çelik çatı sökümü hizmeti ve İstanbul hurdacı ihtiyacı için uzman ekibimizle birlikte çalışabilirsiniz. İstanbul'da ister Anadolu yakası olsun, ister Avrupa yakası olsun tüm ilçeler için hizmet veriyoruz. İnşaat sektörünün en fazla gelişme gösterdiği İstanbul'da ihtiyaç duyulan tüm hurdacı hizmetlerini profesyonel bir şekilde sunuyoruz.

Hurdacılık hizmeti içerisinde yer alan çelik çatı sökümü diğer adıyla konstrüksiyon sökümü için Levent Hurdacı ile görüşebilir ve tüm işlemlerinizi hızlı, pratik bir biçimde tamamlayabilirsiniz. Çelik çatı (konstrüksiyon) sökümü için tüm güvenlik tedbirlerini alıyor ve özellikle sanayi bölgelerinde yer alan fabrika, iş yeri ve diğer yapılarınızda var olan çelik çatıların sökümünü büyük bir titizlikle ve çalışmayla çevreye hiç bir şekilde zarar vermeden profesyonel bir biçimde gerçekleştiriyoruz.



Şantiye (İnşaat) Sahaları İçin Konteyner Hizmeti

İstanbul inşaat sektöründe Türkiye'nin en gelişmiş şehridir. Dolaysıyla burada var olan fabrika ve inşaat alanlarında atık bir şekilde ortaya çıkan metallerin depo edilmesi, işletmeler ve yapı sahipleri için gerçekten büyük bir sorun haline geliyor. İstanbul hurdacı firması olarak fabrika, şantiye ve inşaat alanlarında konteyner hizmeti sunuyor ve atılan metallerin son derece kolay bir şekilde depo edilmesini sağlıyoruz.

Depo edilen bu metal, yeteri kadar depo edildikten sonra sektörde yılların deneyimine sahip olan ekip arkadaşlarımızla birlikte gelerek yenileriyle değişim yapıyoruz. Hurdacı firması olarak sunduğumuz bu hizmetleri son derece sistematik bir şekilde, iş ahlakına uyarak gerçekleştiriyor, %100 müşteri memnuniyetini her zaman en ön planda tutuyoruz. Tüm çalışmalarımızı bu iş anlayışıyla gerçekleştiriyor ve geçmişten bugüne, geleceğe bu iş ahlakıyla çalışmayı sürdürüyoruz.


İkinci El İnşaat Malzemeleri

Sanayi ve inşaat konusunda Türkiye'nin en gelişmiş ülkesi olan İstanbul'da tüm hurdacı hizmetlerini en iyi şekilde sunuyoruz. Fabrika, bina ve bunlara benzer tüm yapıların inşaatlarında yer alan ve birikilen değerli metallerin alımını gerçekleştiriyoruz.

İstanbul hurdacı firması ve hurdacı sektöründe size en yakın hurdacı firması olarak hizmet veriyoruz. Hurda alımı, hurda satımı, bina yıkım söküm işlemleri, fabrika yıkım söküm işlemleri, şantiye sahaları için konteynır hizmeti, ikinci el inşaat malzemeleri ve diğer tüm hurdacılık işlemleri için bizimle iletişime geçebilir ve en iyi şekilde hurdacı hizmetine kavuşabilirsiniz.

Merak edilen hurdacı fiyatları, hurdacı demir fiyatları, hurdacı demirin kilosu gibi konularda web sitemizi ziyaret edebilir ve en güncel bilgiyi alabilirsiniz. Hurdacılık alanında ihtiyaç duyacağınız tüm hizmetleri Levent Hurdacı olarak gerçekleştirebilir.



Neden Levent Hurdacı?

Yılların deneyimine sahip olduğumuz için hurdacı hizmetleri konusunda tüm işleri profesyonel bir biçimde tamamlayabiliyoruz. Ek olarak hurdacı sektörü için tüm üstün teknoloji ekipmana sahibiz. Bu sayede tüm işlemleri profesyonel bir biçimde karşılayabiliyoruz.

İstanbul hurdacı firması olarak bakır, demir, kablo, alüminyum, krom, sarı, nikel, çinko, kurşun, anakart, naylon, kağıt ve diğer hurda ürünlerini adresinizden teslim alıyoruz. Aynı zamanda endüstriyel mutfak malzemeleri, lokanta malzemeleri, cafe malzemeleri, konteynır malzemeleri, sandviç panel malzemeleri ve diğer tüm ikinci el malzemeleri de adresinizden teslim alıyoruz.

Levent Hurdacı markası altında İstanbul hurdacı firması olarak adresinizden hurda alımı, fabrika konteyner hizmetleri, konteyner alımı ve satımı işlemleri, çelik çatı ve konstrüksiyon sökümü, şantiye sahalarında konteyner hizmeti gibi birçok alanda aktif olarak hizmet veriyor ve tüm işlemleri profesyonel bir şekilde tamamlıyoruz.

Birçok müşterimizle beraber sunmuş olduğumuz hizmetin ardından %100 müşteri memnuniyetini karşılıyor ve bu alanda daha çok mutlu müşteriye sahip olmayı hedefliyoruz.

Hurdacılar arasında en iyisini ve size en yakın hurdacı firmasını arıyorsanız Levent Huardacı, hurdacılar sitesini ayağınıza kadar getiriyor. Web sitemiz üzerinden bizimle e-posta yoluyla ulaşabilir ya da iletişim bilgilerimize ulaşarak bizimle doğrudan telefon görüşmesiyle iletişime geçebilirsiniz. Hurdacı arasında en iyi hizmeti almak isteyen ve profesyonel kadroyla çalışmak istenler için 7/24 destek sağlıyor, uzun yılların getirmiş olduğu deneyimin ayrıcalığını siz değerli müşterilerimize yansıtıyoruz.

Linkleri görebilmek için Giriş Yap yada Üye ol border=0

Cevap yazmak için üye olmalısınız!
Hemen üye olmak için burayı tıklayınız..
 
 
Sayfalar:  1